Over Dries Vanlerberghe

Dries

Dries Vanlerberghe raakte al heel jong gepassioneerd door interieurbeleving. Materialen, vormgeving en het juiste licht op de juiste plaats, zijn cruciaal voor hem. In zijn projecten gaat Dries voor authentieke materialen, zoals natuursteen en hout. Altijd met een hedendaagse afwerking. Zo krijgen alle ruimtes een tijdloze look mét karakter.

Na zijn opleiding aan het KASK (de Academie voor Schone Kunsten) in Gent, werd Dries werfleider. Vervolgens ging hij aan de slag als vennoot in een gerenommeerde interieur-ontwerpstudio. Drie jaar later, in 2016, sloeg Dries zijn eigen weg in en richtte zijn eigen bureau voor interieurontwerp op. Intussen heeft Dries een uitgebreide portefeuille aan ontwerpen gerealiseerd: van residentieel over kantoor, tot hospitality.

 
 
Interieurfotografie_DriesVanLerberghe©NadiaElMakhfi

Hoe gaat  Dries Vanlerberghe Interior Design tewerk? Dries werkt helemaal op maat. Alles start met een goed gesprek. Daarna stelt hij een eerste ontwerp en moodboard voor. In een volgende stap maakt Dries een uitvoeringsdossier op. Pas als dat voor alle betrokkenen helemaal klopt, kunnen de werkzaamheden van start gaan. Het resultaat is een authentiek en uniek interieur.

The details are not the details, they make the design.